Zoeken naar mbo

mbo
Erkende MBO-opleidingen op alle niveaus LOI.
MBO Gespecialiseerd pedagogisch medewerker. MBO Helpende zorg en welzijn. MBO Junior accountmanager. MBO Management assistant. MBO Medewerker financiƫle administratie. MBO Medewerker marketing en communicatie. MBO Medewerker secretariaat en receptie. MBO Ondernemer retail. MBO Pedagogisch medewerker kinderopvang. MBO Persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg.
Vind hier jouw mbo opleiding Da Vinci College.
Vind hier jouw mbo opleiding. Welke opleiding past bij jou? Op deze pagina vind je alle informatie en nieuws over het mbo op het Da Vinci College. Gebruik de zoekfunctie met filters en vind jouw opleiding. Weet je het nog niet?
STC mbo college mbo-opleidingen voor de wereld van morgen.
Op het STC mbo college mag je je ook nu nog aanmelden voor een mbo-opleiding die na de zomer start Lees verder. In de Oefenfabriek Simulator kan real-time worden geoefend op alle aspecten van het bedienen en bewaken van de Oefenfabriek.
Home Techniek Consortium beroepsonderwijs.
Leermiddelen via het Consortium. Het Consortium Beroepsonderwijs ontwikkelt voor het MBO opleidings en examenproducten voor de domeinen.: Zorg, Welzijn en AG. Afbouw, Hout en Onderhoud. Ambacht, Laboratorium en Gezondheidstechniek. Techniek en Procesindustrie. Om producten te kunnen afnemen, is aansluiting bij het Consortium noodzakelijk.
MBO Topacademie Alfa-college. Alfa-college. Alfa-college.
De eerste lichting afgestudeerden van de MBO Topacademie 2018. Wat is MBO Topacademie? Het programma van de MBO Topacademie heeft als doel talent en ambitie bij mbo-studenten te stimuleren en ontwikkelen. De MBO Topacademie richt zich in zijn tweede bestaansjaar op studenten van Alfa-college in Groningen en Hoogeveen.
MBO Bureau ICE.
Daarom zien wij continu mogelijkheden om een examenproces in te richten dat recht doet aan de onderwijsvisie van uw school. Hoe we dat doen? Lees meer over onze visie op toetsing en examinering in het mbo. Visie op toetsing in het mbo.
Zoek een MBO-opleiding ROC.nl.
Drenthe Flevoland Friesland Gelderland Groningen Limburg Noord-Brabant Noord-Holland Overijssel Utrecht Zeeland Zuid-Holland. Niveau MBO Regulier. Niveau 1 Niveau 2 Niveau 3 Niveau 4. Administratie Afbouw Bouw Bouwkundig onderhoud Carrosserietechniek Communicatie Marketing Dieren Economie Financieel Elektrotechniek Facilitaire dienstverlening Fijnmechanica Foodindustrie Gedrag Gezondheidstechniek Gezondheidszorg Grafimedia Grafische vormgeving Groen Agrarisch Grond, Weg en Waterbouw Groot Detailhandel Hobby Horeca Hout ICT Industrie Informatica Infrastructuur Installatietechniek Juridisch Recht Laboratoriumtechniek Lerarenopleidingen Levensbeschouwing Levensmiddelentechnologie Logistiek Luchtvaart Maatschappij Management Org.
Waarom van mbo naar hbo? Studiekeuze123.
Waarom van mbo naar hbo? Wat zijn de verschillen tussen mbo en hbo? Lengte en vorm studie. Twee of vier jaar studeren? Toelating en aanmelding. Hoe zit het met de toelatingseisen? Hoe kan ik mij aanmelden? Wat zijn de kosten? De associate degree-opleiding is een 2-jarige opleiding in het hoger beroepsonderwijs hbo.
Meer dan 130 MBO-Opleidingen Friesland College.
Horeca, Bakkerij Management. Hout, Meubel Interieur. MBO Life Sciences. Pedagogisch werk Onderwijs. Podiumkunsten, Productie Events. Taal, Rekenen Digitale vaardigheden. Toerisme, Wellness Recreatie. Zakelijke dienstverlening Communicatie. Zorg, Service Welzijn. Toon opleidingen 170 Aanmelden voor een opleiding Open Dagen. Bekijk onze mbo-opleidingen.
mbobrigade MBO Brigade.
Home wp_mbobrigade 2021-03-01T1254480000.: Welkom bij de MBO Brigade. De MBO Brigade is opgericht om knelpunten in de regelgeving op te lossen. De Brigade helpt scholen ruimte te vinden in de regels, zodat docenten het onderwijs zo goed mogelijk kunnen inrichten.
Mbo methodes lesmateriaal. LOGO_MALMBERG_SANOMA_RGB. LOGO_MALMBERG_SANOMA_RGB.
Malmberg en Passionate Bulkboek slaan de handen ineen voor de verhalenwedstrijd Er Was Eens. Malmberg en Passionate Bulkboek brachten op 7 oktober, tijdens een Facebook Live in het kader van de Week van het Nederlands een opvallende primeur: de twee experts op vlak van leesbevordering in het mbo gaan samenwerken rond Er Was Eens, de verhalenwedstrijd die volgens een beproefde methode van praktische studenten lezers maakt.
MBO-opleidingen NCOI Opleidingen en Trainingen.
Na het behalen van een niveau 3 opleiding is doorstroom naar MBO-opleidingen niveau 4 mogelijk. MBO-Opleidingen niveau 2. MBO niveau 2 is het niveau dat nodig is om een volwaardige plaats op de arbeidsmarkt te veroveren. MBO College van NCOI heeft een groot aanbod MBO niveau 2 ontwikkeld, waarmee je je kansen voor persoonlijke groei en op de arbeidsmarkt aanzienlijk vergroot. We hebben onder andere de volgende mbo niveau 2 opleidingen: MBO Helpende Zorg en Welzijn niveau 2, MBO Medewerker Operationele Techniek niveau 2 en MBO Medewerker Facilitaire Dienstverlening niveau 2 in ons aanbod. Ben je op zoek naar een opleiding mbo in deeltijd? De opleidingen van MBO College van NCOI zijn goed te combineren met een baan en druk gezinsleven. Onze deeltijd MBO-opleidingen worden verzorgd door heel Nederland, waarbij je kunt kiezen voor een opleiding in de avonduren, overdag of op zaterdag. Ook bestaat de mogelijkheid een deel van de opleidingen via thuisstudie studeren op afstand te volgen.

Contacteer ons