Meer resultaten voor tandarts

tandarts
Tandartsen Radio 1. Home. CIM internet. Uit in Vlaanderen.
Hogere tarieven bij de tandarts, maar we merken het voorlopig niet. Koen Geens: Een goede overheid betaalt alle facturen tegelijkertijd. Minister" De Block vraagt meer kwaliteit, maar met een dalend budget wordt die steeds moeilijker waar te maken." Volg ons op.
Tandartsen CM.
Tandartsen: tarieven 2020. De overzichten geven de honoraria en terugbetalingstarieven weer van vaak voorkomende prestaties. Informatie over andere prestaties krijg je op eenvoudig verzoek of kun je opvragen bij de plaatselijke CM-consulent. Sommige personen met een laag inkomen hebben recht op de verhoogde tegemoetkoming en krijgen meer terugbetaald. Jongeren krijgen tot de achttiende verjaardag de gewone tandzorg, bijvoorbeeld een mondonderzoek of het vullen van gaatjes, in principe volledig terugbetaald orthodontie valt niet onder de gewone tandzorg. Uitzonderlijk kan een geconventioneerde tandarts voor drie types materiaal een toeslag aanrekenen bij tandvullingen en/of wortelkanaalbehandelingen, mits je je geïnformeerde toestemming geeft.
tandarts
In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot de verwerking van persoonsgegevens, is de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van toepassing op alle gegevens die met uw tandarts worden uitgewisseld.
Starten als tandarts ikwilstarten.
Kies je echter voor snel en gemakkelijk, dan kan je een beroep doen op Acerta. Als afgestudeerd tandarts ben je verplicht een stagejaar te volgen voor het behalen van de beroepstitel Algemeen Tandarts. Deze titel geeft je het recht autonoom een zelfstandige praktijk uit te oefenen. Het stagejaar duurt 12 maanden en wordt georganiseerd door de universiteit. Als stagiair werk je als zelfstandige en ben je onderworpen aan het sociaal statuut. Je betaalt dan zelf de wettelijke sociale bijdragen. Je krijgt een vergoeding van minimaal 15.000 euro die in twaalfden worden uitbetaald.
Tandartsen krijgen wachtpraktijken voor dringende ingrepen BRUZZ. culture.
Net als alle tandartsen te lande heeft ze van haar beroepsvereniging duidelijke richtlijnen gekregen: sluit je praktijk voor gewone raadplegingen, wees telefonisch bereikbaar, bekijk wat echt dringend is zware infecties, bloedingen, traumas en doe de urgente behandelingen alleen als je zowel jezelf als je patiënten voldoende kan beschermen. Dat laatste is een groot probleem, zegt Michel Devriese, tandarts en woordvoerder van de Franstalige beroepsvereniging Société de Médecine Dentaire SMD, waarbij het gros van de Brusselse tandartsen is aangesloten.
Vlaamse Beroepsvereniging Tandartsen www.vbt.be.
Medewerking voor thesissen en scripties. Tandarts van wacht. We kunnen niet wachten om u allen terug te zien! Telematicapremie 2020 2021 2022. Informatie i.v.m BTW. Proefproject Art 56 mondhyginisten wordt niet opgestart. Vacatures medische stafleden Dienst Tandheelkunde UZ Leuven. gendexeerde bedragen voor de tandprothesen FEDRIS.
Tandartsen UZ Leuven. Logo UZ Leuven.
Olaf Strijbos, tandarts. Relinde Billen, tandarts. Rutger Dhondt, tandarts. Parodontologie, Orale implantaten. Sanne Vreys, tandarts. Mariano Pedano De Piero, tandarts. Steven De Vos, tandarts. Szilvia Ambrus, tandarts. Pijn en dysfunctie van het kaakstelsel. Tania Figueiredo Costa, tandarts. Valérie Nijst, tandarts.
Tandarts Luc Vandermeulen in Lokeren.
De Smilekliniek Tandheelkunde, orthodontie, implantologie en meer.
Voor u als patiënt verandert er niets; dezelfde tandartsen blijven in onze beide praktijken voor u klaarstaan. Wij kijken uit naar al het goede dat deze samenwerking ons in de toekomst gaat brengen en danken u nogmaals voor het vertrouwen.
Tandkliniek - Tandarts Deurne.
U kan ONLINE reserveren voor noodgevallen of voor een jaarlijkse controle. Voor alle andere behandelingen gelieve telefonisch een afspraak te maken op het nummer: 03/325.38.80. een afspraak maken. Make an appointment and well contact you. Tandarts Selvi Palaniappan. Copyright 2016 Tandarts Deurne All Rights Reserved.
Tandarts Antwerpen Tandarts Luc Ooms: gaatjes vullen, kronen plaatsen.
Tandarts Luc verwelkomt u graag in de Karel Coggestraat 83, 2600 Antwerpen. Blijf niet langer zitten met tandpijn! Laat u snel verderhelpen door deze betrouwbare tandarts met ervaring. Neem vandaag nog contact op voor een afspraak! Tandarts Luc Ooms Tandarts. Tandarts Luc Ooms Tandarts. Tandarts Luc Ooms Tandarts.
Tandartsen Craeynest De Maere Kortrijk.
In een huiselijke omgeving zorgen wij als tandartsen in Kortrijk voor een patiëntvriendelijke aanpak van jouw tandheelkundige wensen en problemen. Wij zorgen voor jouw glimlach! Je kan ons telefonisch bereiken op het nummer 056 20 22 24 of via mail op tandarts@craeynest-demaere.be.

Contacteer ons