Zoeken naar piercing

piercing
Piercing neus lip tong navel dermal oor tepel.
meer foto's' piercings plaatsen. Piercing kopen en laten plaatsen. Choice is in Belgi de enige juwelier die het piercingstatuut heeft, goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Bij Choice kan u een piercing kopen en laat u deze zetten of plaatsen door vrouwen.
Piercing Wikipedia.
Als een piercing is gezet door een professional en de gepiercete zich netjes houdt aan de nazorginstructies, zijn de risico's' van een piercing niet erg groot. Bij een professionele piercer wordt een piercing gezet in een schone omgeving, met steriel gereedschap en een steriele naald voor eenmalig gebruik.
Pardon Our Interruption.
You're' a power user moving through this website with super-human speed. You've' disabled cookies in your web browser. A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.
Arkel Piercing Body Art Gallery.
Onze professionele piercers hebben een grote ervaring en zijn titularis van een legaal attest voor vorming" van de hygienische procedures in verband met piercing" van het VOD Volksgezondheid. Een garantie op de hygiëne van het gebruikte materiaal steriel en uniek gebruik en van de kwaliteit van de aangeboden juwelen.
mystical bodies Professional Body Piercing much more bruxelles - Rue du marché aux poulets 28 - 1000 Bruxelles - 02 223 49 58 - Ouvert de 11:00: à 18:30: Fermé le dimanche.
Uw piercing heeft lucht nodig om vlug te genezen. Daarom niet bedekken met verband en geen crèmes of make-up gebruiken op de plaats van de piercing. Hou je eerste piercing zo lang mogelijk, zonder die er uit te nemen 2 maanden minimum, 3 maanden is beter.

Contacteer ons